Vejen til Petaluma

© Jan Kronsell, 2019
Udgivet af BoD, København
ISBN: 9788743012030

Så har jeg forsøgt mig på dansk. Denne gang handler det om oplevelser, jeg har haft på mine ture til USA, som for en stor dels vedkommende har været roadtrips. Fra bagsiden af bogen kan jeg citere:

Hvad har René Magritte, Tom Lehrer, Charles M. Schultz og Victor Borge med rejser i USA at gøre? Alt det og meget mere finder du (måske) ud af i denne bog.

Bogen handler om rejser I USA, men er ikke en rejsebog i egentlig forstand. Her er ingen anbefalinger af hoteller, restauranter og attraktioner; bortset fra de hoteller, restauranter og attraktioner, som jeg alligevel har valgt at anbefale.

Bogen indeholder mere eller mindre interessante (og af og til surrealistiske) oplevelser fra mine bilture i USA med sidespring til helt andre ting undervejs, blandt andet kunstnere, steder i Danmark og meget andet. Kort sagt, alt hvad der faldt mig ind undervejs.

Her er historier om dyr, jeg har set, mennesker, jeg har mødt, veje, jeg har kørt på, steder, jeg har boet, steder, som er et besøg værd, selv om de ikke lige ligger i de mest turistbesøgte områder og meget andet.

Måske kan du finde svarene på nogle af disse spørgsmål i bogen, måske ikke. Hvis du køber bogen, vil du måle fortryde det, fordi du finder den kedelig, ligegyldig, irrelevant eller bare dum. Men så har du da lært noget alligevel; fx at du ikke skal købe bind 2, hvis der kommer et sådant. På den anden side, kan det jo være at eventuelle kommende bind er bedre. Det opdager du kun, hvis du faktisk køber dem! Det er jo et dilemma på størrelse med spørgsmål om, hvad man skal gøre, hvis man ser svigermor på vej ud Møns Klint i ens splinternye BMW.er jeg, at interessen er stor nok, og så fortsætter jeg – måske.

Bogen kan bestilles i boghandlen eller købes på nettet i

BoD's Bogshop eller hos
                                                    Saxo 
og flere andre steder.