Vidste du det?

Verdens største rasteplads mm for lastbiler (Truck Stop) ligger ved Interstate Highway 80 i den sydøstlige del af staten Iowa. Stedet kaldes Iowa 80, og her er der parkeringsplads til 900 store lastbiler. Området dækker et areal på 91 hektar og butiksarealet er  10.000 m2. Der er 8 restauranter på stedet, fra fast-food til full-service. Stedets egen restaurant Iowa80 Kitchen har siddepladser til 300 gæster, og desuden er følgende kæder repræsenteret: Wendy's, Eisntein Bros. Bagels, Pizza Hut, Taco Bells, Dairy Queen (DQ), Orange Julius, Blimpie og Chester's Chicken.

Stedet betjener i gennemsnit 5.000 kunder om dagen, og butikken har mere end 60.000 varer. Desuden er der privat bad til lastbilchauffører, museum og der afholdes et årligt Truck Jamboree.


NB! Fra og med uge 1 - 2015, har jeg oprettet et "arkiv" over gamle "Vidste du det. Alt, hvad der er gået forud, er desværre forsvundet i glemselens tåger, og jeg har ingen kopier af det, men det laves der så om på nu. Du kan se listen over tidligere "ligegyldig paratviden" her.

- Retur -